Καρπετόπουλος: «Παιχνίδια πραγματικού ποδοσφαίρου τα Ολυμπιακός-Άρης»

Καρπετόπουλος: «Κερδισμένος ο Ολυμπιακός - Προσπάθησε να τρομάξει τον Παναθηναϊκό»

Πώς σχολιάζει ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος το παιχνίδι Αρης-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, όσα γράφει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

Αν ήθελε να βοηθήσει τον Άρη ο Μαρτίνς θα έβαζε τους κουρασμένους βασικούς του. Αλλά γιατί να το κάνει; Γιατί οι ομάδες έχουν καλές σχέσεις, απαντούν οι πονηροί. Μα οι ομάδες οφείλουν να έχουν καλές σχέσεις – λέω εγώ. Μόνο αν συνεργάζονται μπορούν να βελτιώσουν το πρωτάθλημα και να συνεννοούνται για τα απαραίτητα. Σε τελική ανάλυση στη Σουπερλίγκα είναι όλοι συνέταιροι. Συνεταιρισμός είναι η Λίγκα μας.

Οι καλές σχέσεις των ομάδων σταματάνε την στιγμή που ξεκινά ένα ματς: εντός γηπέδου ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει. Στα δέκα τελευταία ματς των δύο οι νίκες είναι στο γκολ. Φέτος ο Άρης με τη νίκη του στην κανονική περίοδο σταμάτησε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού και του δημιούργησε και πρόβλημα γιατί μετά το τέλος του αήττητου ήρθε μία χαλαρότητα που φάνηκε στα πλέιοφ.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός κερδίζοντας μπορεί να αποδειχτεί στο τέλος ότι στέρησε από τον Άρη το ευρωπαικό εισιτήριο. Τα ματς Ολυμπιακός – Άρης ήταν φέτος παιχνίδια πραγματικού ποδοσφαίρου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News