Γιαννακόπουλος: «Καρφί» για τη διαιτησία στο Βίρτους-Ολυμπιακός- Η πρότασή του

«Ανοίγει εφημερίδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους Μπολόνια για τη 19η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Βίρτους Μπολόνια στη 19η αγωνιστική της Euroleague σ’ ένα παιχνίδι με αρκετά πλούσιο τρίτο ημίχρονο.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να κέρδισαν το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο η πλευρά της ιταλικής ομάδας διαμαρτυρήθηκε ανοιχτά για ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Μάλιστα οι λάθος αποφάσεις που ευνόησαν τον Ολυμπιακό και τον βοήθησαν να φτάσει στη νίκη αποτέλεσαν αφορμή προκειμένου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να θίξει για μία ακόμα φορά το συγκεκριμένο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πέταξε βέλη μέσω του instagram για τη διαιτησία του αγώνα των ερυθρολεύκων, ενώ ταυτόχρονα πρότεινε μια συγκεκριμένη πρόταση, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα αντίστοιχα περιστατικά.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News