Φαβορί για Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός

Φαβορί για Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός

Φαβορί για να ντυθεί ξανά στα «πράσινα», σύμφωνα με τις στοιχηματικές, ο Αντετοκούνμπο…

Ήταν Αύγουστος του 2019 όταν ο νεότερος από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Αλέξανδρος, έκανε προπονήσεις ως «βοηθητικός» με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια επέστρεψε για να ψηθεί στα κολλέγια της Αμερικής.

Ο Γιάννης, ο Greek Freak, έχει πει για τον… μικρό ότι μπορεί να τον ξεπεράσει. Ο ίδιος, ο Βενιαμίν της οικογένειας, κρατά χαμηλά τη μπάλα. Προ μηνός δήλωσε ότι θέλει να κάνει το πρώτο επαγγελματικό βήμα και να έρθει να παίξει στην Ευρώπη. Πάντα, βέβαια, βλέποντας το μέλλον του στο NBA.

Ο 18χρονος (και κάτι ψιλά…) αγωνίζεται στο Dominican High School. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12,9 πόντους κατά μ.ο, 7,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 2,4 blocks σε 28 εμφανίσεις.

Θα ακολουθήσει τα χνάρια του Θανάση, φορώντας το «τριφύλλι» στο στήθος; Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, ο Παναθηναϊκός αποτελεί το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News