Ενδεκάδα: Βασικός ο Χατζηθεοδωρίδης

Έκπληξη Μπόλονι με Χατζηθεοδωρίδη

Μετά την αποβολή του Χουανκάρ στο Βόλο ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα πάρει τη θέση του στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στη Λαμία ως αριστερός μπακ-χαφ.

Μετά την αποβολή του Χουανκάρ στο Βόλο ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα πάρει τη θέση του στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στη Λαμία ως αριστερός μπακ-χαφ.

Ο τραυματισμός του παίκτη, οι περσινοί πειραματισμοί του Γιώργου Δώνη δεν του έδωσαν την ευκαιρία να σταθεροποιηθεί και να λάμψει αλλά μιλάμε για παιδί που έχει αφήσει δείγματα γραφής το 2018, τότε που η ασυγκράτητη πράσινη πιτσιρικαρία κέρδιζε τον έναν μετά τον άλλον τους αντιπάλους, σε μέρες που όλοι είχαν τον Παναθηναϊκό για…φούντο (λόγω του -6 στη βαθμολογία και την απαγόρευση μεταγραφών).

Καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για τα θέλω του τριφυλλιού και του προπονητή του που προτάσσει τις αμυντικές αλληλοκαλύψεις.

Δυνατό κορμί, καλοπροπονημένος, αθλητικός με γερά πόδια, γρήγορος κι εκρηκτικός, πήρε καλές βάσεις μένοντας τρία χρόνια στην Αγγλία πριν τον …τσιμπήσει ο Νίκος Νταμπίζας, με τον τελευταίο να ξέρει καλά ότι στις μικρές κατηγορίες του νησιού κάθε ματς είναι πόλεμος κι απαιτεί παιδιά πολύ physical.

Με τον Ζαγαρίτη στην Ιταλία, ο Ηλίας έχει την ευκαιρία του να καθιερωθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News