Δεν μάσησε ο Παναθηναϊκός - Χρήσιμο διπλό για την πρωτιά

Δεν μάσησε ο Παναθηναϊκός - Χρήσιμο διπλό για την πρωτιά

Ο Παναθηναϊκός, παρά τις πολλές και κομβικές απουσίες, κατάφερε να πανηγυρίσει το διπλό επί του Ιωνικού με 68-61 και να μην θέσει σε κίνδυνο την πρωτιά στη βαθμολογία.

Στο κλειστό της Νίκαιας έπεσε απόψε η «αυλαία» του τριήμερου δράσης της 16ης αγωνιστικής της Basket League (το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου με τον αγώνα, Προμηθέας-Ολυμπιακός), με τον ελιπέστατο Παναθηναϊκό (απουσίασαν οι Παπαπέτρου, Γιόβιτς, Νέντοβιτς και Μέικον) να παίρνει μία από τις πιο δύσκολες νίκες του στην Α1 επί του Ιωνικού με 68-61 στο κλειστό του Πλάτωνα.

Οι «πράσινοι» έφτασαν τις 13 σερί νίκες στην κορυφαία κατηγορία και «συγκατοικούν» στην κορυφή με τον Ολυμπιακό (υπερτερούν στην ισοβαθμία), ενώ από την πλευρά τους οι Νικαιώτες γνώρισαν την 7η σερί ήττα τους και το ρεκόρ τους στην έδρα τους έπεσε στο 1-6.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 38-35 (ημ.), 54-55, 61-68

Οι συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κούρο Σεγκούρα): Μουσταφά 8 (1), Χάμιλτον 21 (3), Κολοβέρος 7 (1), Γόντικας 12, Μόουζες 2, Αρσενόπουλος 3 (1), Πάρκερ 3, Αθηναίου 2, Λάνγκφορντ 3, Τζόλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Πρίφτης): Παπαγιάννης 20, Κασελάκης 7 (1), Γουάιτ 16 (1), Έβανς, Σαντ Ρόος 2, Μποχωρίδης 5 (1), Καββαδάς 2, Χουγκάζ 8, Μαντζούκας 8 (1)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News