Χιρόκι Άμπε: Στα υπόψιν του Ντρεοσί ο «Μέσι της Ιαπωνίας»! (vids)

Χιρόκι Άμπε: Στα υπόψιν του Ντρεοσί ο «Μέσι της Ιαπωνίας»! (vids)

Ο Χιρόκι Άμπε αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα με υψηλές προσδοκίες, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τους… βαρύς τίτλους που τον «στόλισαν» τα ΜΜΕ ως τον «Μέσι της Ιαπωνίας» ή πιο απλουστευμένα, «τον νέο Μέσι».

Οι μπλαουγκράνα έβγαλαν επταψήφιο ποσό από το ταμείο τους (1,1 εκατ. ευρώ), για να φέρουν στη «Μασία» το 2019 τον Χιρόκι Άμπε.

Η πορεία του δεν ήταν η προσδοκώμενη, και κάπως έτσι, κατέληξε το όνομά του στο… τραπέζι για Παναθηναϊκό, στον οποίο προτάθηκε!

Αρκετοί δημοσιογράφοι παρομοίασαν τον Άμπε με αρκετή δόση υπερβολής ως τον νέο Μέσι, λόγω ύψους, σωματότυπου και κίνησης στο γήπεδο. Αν και βρίσκεται, ακόμη, σε νεαρή ηλικία (22), ο Ιάπωνας εξτρέμ δεν έπεισε στην Βαρκελώνη.

Στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να κάνει το ξεπέταγμα, δεν θα ήταν, άλλωστε, και η πρώτη φορά που οι πράσινοι θα αναδείκνυαν κάποιο ταλέντο. Ο Ντρεοσί είναι, γενικότερα, υπέρ των εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, κι αυτό το απέδειξε με τον Κονγκολέζο επιθετικό, Κόκε.

Δείτε βίντεο του Χιρόκι Άμπε στην Μπαρτσελόνα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News