Αταμάν: «Όλη Ευρώπη το είδε σήμερα...» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι

Αταμάν: «Όλη Ευρώπη το είδε σήμερα...» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι

Διαβάστε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, μετά τo Game 2 των playoffs μετά του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά το ΠαναθηναϊκόςΜακάμπι:

«Μετά από την πρώτη περίοδο που δεν κάναμε καλή άμυνα, αρχίσαμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, ειδικά στην επίθεση. Ο Σλούκας έλεγχε σωστά, βρήκε πόντους, μοίραζε σωστά. Ο Παπαπέτρου έκανε πολύ καλή δουλειά στην επίθεση. Στην άμυνα αρχίσαμε να παίζουμε με ένταση και σκληράδα. Όλα ήταν κανονικά, η απόδοσή μας, όλα ήταν όπως πρέπει. Όλη η Ευρώπη είδε τη διαφορά των δύο ομάδων σε αυτό το ματς.

Αυτό που σας είπα πριν μερικές ώρες το είπα για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Αυτό που είδαμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι ότι η ομάδα μου είναι καλύτερη από τη Μακάμπι. Τα δύο ματς στο Βελιγράδι θα είναι σκληρά, θα είναι δύσκολα γιατί η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά επιθετικά. Όταν βρίσκουν ότι είμαστε χαλαροί στην άμυνα, τότε το εκμεταλλεύονται. Στο τέλος κάναμε τη δουλειά μας, όλα ήταν σωστά και πήραμε τη νίκη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News