Ιάπωνας από «Μασία» για Παναθηναϊκό! - Ποιο το «αγκάθι»

Ιάπωνας από «Μασία» για Παναθηναϊκό! - Ποιο το «αγκάθι»

Ο Χιρόκι Άμπε προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ενόψει καλοκαιριού για την ενίσχυση των «φτερών» της επίθεσης.

Παρά το γεγονός πως Πογιάτος και Ρόκα δεν εργάζονται πλέον στο Τριφύλλι, οι μάνατζερ συνεχίζουν να στέλνουν ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες των «μεγάλων» της Ισπανίας στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, προτάθηκε στον Πιέρ Ντρεοσί ο 22χρονος εξτρέμ, Χιρόκι Άμπε, ο οποίος κατάγεται από την Ιαπωνία. Η Μπαρτσελόνα Β’ τον ενέταξε στο δυναμικό της το 2019 από την Κασίμα Άντλερς, έναντι του ποσού του 1,1 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έκανε τον «κύκλο» του στην ακαδημαϊκή ομάδα της «Μπάρτσα», εξ ου και τα μόλις 40 λεπτά παρουσίας (3 συμμετοχές) του φέτος στους αγωνιστικούς χώρους της Segunda Division.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, οπότε, αυτό είναι ένα «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει πάρει κάποια απόφαση, για το αν θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η χρηματική αξία του Άμπε ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News