Γάτας: «Γι' αυτό καθυστερεί η μεταγραφή Ντε Φράι στον Παναθηναϊκό»

Ο Άρης Γάτας μίλησε για τις διαδικασίες που απομένουν στην υπόθεση Ντε Φράι, αλλά και για τη νέα αγωνιστική κατεύθυνση που χτίζει ο Παναθηναϊκός με τον Τζέικομπ Νίστρουπ.

Γάτας: «Γι' αυτό καθυστερεί η μεταγραφή Ντε Φράι στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντε Φράι, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να έχουν κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα και την ανακοίνωση να αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Άρης Γάτας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την υπόθεση του Ολλανδού στόπερ, εξηγώντας πως η συμφωνία έχει προχωρήσει σε προφορικό επίπεδο και πως δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα που μπορεί να αλλάξει αρνητικά την πορεία της μεταγραφής.

Παράλληλα, στάθηκε και στον συνολικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, καθώς πέρα από τον Ντε Φράι αναμένεται ακόμη μία προσθήκη στόπερ, με προφίλ βασικού και από υψηλό επίπεδο.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο δημοσιογράφος μετέφερε και την πρώτη εικόνα από την προετοιμασία στην Ολλανδία, σημειώνοντας πως ο Τζέικομπ Νίστρουπ δείχνει διάθεση να χτίσει έναν Παναθηναϊκό με ένταση, πίεση ψηλά και πιο επιθετική φιλοσοφία.

Ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας ανέφερε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Είναι τεχνικό το ζήτημα για τον Ντε Φράι. Νομίζω ότι έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο. Δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη. Ο Ντε Φράι ζήτησε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί πριν αποτυπωθεί η συμφωνία στο χαρτί. Είχε πιθανότητες να ταξιδέψει στο Μουντιάλ, αλλά είχε ένα μικρό θέμα τραυματισμού που τον άφησε πίσω.

Έως το τέλος της εβδομάδας, θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες και ο Παναθηναϊκός θα τον ανακοινώσει. Είναι μία ακόμη μεταγραφή, όπως έχουμε προαναγγείλει στη θέση του στόπερ. Θα γίνει μία ακόμη μεταγραφή στη θέση του στόπερ, σίγουρα.

Οριστικά για να τον έχει για βασικό, από το πάνω-ράφι και αυτή. Χθες ήταν η τρίτη μέρα στην Ολλανδία. Η εικόνα που εισπράττω… Στον Νίστρουπ αρέσει πολύ η ένταση και θέλει να χτίσει μια ομάδα πολύ επιθετική. Σε αυτό το πλαίσιο, αλλάζει η φιλοσοφία του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και από τις μέρες του Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε πολύ από το buildup, να χτίζει από πίσω.

Τώρα, ίσως, δούμε κάτι λίγο διαφορετικό. Να δούμε μια ομάδα να παίζει ψηλά, τουλάχιστον στα 3/4 του γηπέδου. Να μην περιμένει. Να πατάει στην περιοχή με κάθε τρόπο. Όλα αυτά είναι σχετικά. Αυτά χτίζονται και με τους παίκτες που θα πάρει η ομάδα. Δεν άνοιξε και τα χαρτιά του ο Νίστρουπ στη Συν. Τύπου. Από τα συμφραζόμενα, μπορούμε να καταλάβουμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr