Χατζηγιοβάνης: «Τους είπα να με βάλουν μέσα - Θα έκανα γκολ ή ασίστ»

Χατζηγιοβάνης: «Τους είπα να με βάλουν μέσα - Θα έκανα γκολ ή ασίστ»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποκάλυψε τι είπε στον πάγκο μετά το γκολ του Παλάσιος και σχολίασε τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

«Πριν το παιχνίδι, λέω στον Χρήστο Κόντη, τον βοηθό προπονητή, ότι σε αυτό το γήπεδο έχω καλή παράδοση, ‘βάλε με μέσα, θα κάνω γκολ ή ασίστ’. Όταν έκανα την ασίστ ήρθα στον πάγκο και είπα ‘Στο είπα, στο είπα!».

Για το τι σκέφτηκε όταν ο Γιαννιώτης έπιασε το φάουλ που εκτέλεσε: «Ο Γιαννιώτης είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Το έπιασε. Δεν σκέφτηκα κάτι, απλά είπα ‘συνεχίζουμε και πάμε για το επόμενο’».

Για τον Ατρόμητο: «Ξέραμε ότι με τον νέο προπονητή ο Ατρόμητος έχει πάρει πολλούς βαθμούς. Γενικά είναι καλύτερος. Εμείς έχουμε υπομονή και υπάρχουν και λύσεις από τον πάγκο. Όλοι οι παίκτες βοηθούν όταν μπαίνουν στο παιχνίδι. Αυτό φαίνεται, δεν το λέω εγώ. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έτσι, και εγώ από τη μεριά μου είπα ότι θα μπω, ότι κάτι μπορώ να κάνω και μπήκα και τα κατάφερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για μένα και την ομάδα».

Για το Κύπελλο: «Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για το Κύπελλο. Έχω πει ότι αν κάποια στιγμή φύγω από τον Παναθηναϊκό, θέλω να φύγω με έναν τίτλο. Είμαστε πολύ κοντά στο να πάμε στον τελικό και γιατί όχι να το κατακτήσουμε στο τέλος. Θα πάνε όλα καλά. Στόχος είναι η Ευρώπη. Έχω παίξει και κάποια παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, αλλά συνεχίζουμε, είμαι αισιόδοξος. Να έχουμε πίστη, τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό έρχονται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News