Γιαννακόπουλος στους παίκτες: «Ή γίνεστε επαγγελματίες ή θα έχετε να κάνετε μαζί μου»!

Γιαννακόπουλος: «Άλλαξαν πολλά στο μπάσκετ, ελπίζω πως θα μας στηρίξει ο κόσμος» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ηχηρό μήνυμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ πήγε στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι bwin και περίμενε με… άγριες διαθέσεις την αποστολή του «τριφυλλιού», όμως δεν έμεινε εκεί!

Συγκεκριμένα, μετά από την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ ανέβασε ένα καυστικό στόρυ, όπου καταφέρθηκε εναντίον των παικτών της ομάδας, τονίζοντας την έλλειψη επαγγελματισμού που βλέπει από αυτούς.

«Ανοχή και επιείκια τέλος! Υπάρχουν δύο δρόμοι… Ή κάνετε ζωή που αρμόζει σε επαγγελματίες αθλητές και τα δίνετε όλα ασχέτως αποτελεσμάτων, ή έχετε να κάνετε μαζί μου. Η επιλογή δική σας», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και ζήτησε την άμεση βελτίωσή της.

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος στους παίκτες: «Ή γίνεστε επαγγελματίες ή θα έχετε να κάνετε μαζί μου»!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News