Οι απολαβές-«αγκάθι» του Φριντέτ - Ποια τα δεδομένα

Με τη νέα μαύρη και εντυπωσιακή εμφάνιση ο Εξάστερος κόντρα στης Εφές (pic)

Ο Παναθηναϊκός έχει πονοκεφάλους με την υπόθεση του Τζίμερ Φριντέτ, που παρουσιάζει πολλά «αγκάθια» και τίποτα δεν αποκλείεται στο θέμα της παραμονής του στην ομάδα.

Στις 15 Ιουλίου 2019 ο Παναθηναϊκός ρίχνει την μεγάλη «βόμβα» και ανακοινώνει επίσημα ότι ο Τζίμερ Φριντέτ θα φοράει την πράσινη φανέλα για τα επόμενα 2 χρόνια.

Όλοι περίμεναν ότι ο 31χρονος «μπόμερ» θα γινόταν το απόλυτο όπλο του «τριφυλλιού». Και όχι άδικα. Ο Αμερικανός δεν έπεισε. Δεν δικαίωσε τις τεράστιες προσδοκίες όλων. Και μέσα σε όλα, άλλαξε και ο κόσμος και δεν είναι πια ο ίδιος μετά την λαίλαπα του κορονοϊού.

Ο Αμερικανός έχει βέβαια, συμβόλαιο 2 ετών. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα.

Κατ’ αρχάς το θέμα έχει να κάνει με το οικονομικό. Σας είπαμε λίγο παραπάνω ότι η επέλαση του φονικού ιού άλλαξε το τοπίο. Έχει προκαλέσει πέρα από όλα τα άλλα και ένα αληθινό οικονομικό τσουνάμι, που πνίγει τις ομάδες.

Λογικό είναι οι σύλλογοι να προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν και φυσικά να θέλουν να κάνουν περικοπές. Και δεν μιλάμε μόνο στα φετινά συμβόλαια.

Οι ομάδες έχουν αρχίσει να καθορίζουν τα πλάνα τους και για τη νέα σεζόν και τα νούμερα εκεί σίγουρα θα είναι ψαλιδισμένα, αφού η φετινή χρονιά τους… έβαλε μέσα όλους με τα μπούνια.

Το τεράστιο συμβόλαιο
Ο Αμερικανός έχει να συμβόλαιο που φτάνει κοντά στα 1,8 εκατ. δολάρια. Μαζί με τον Καλάθη κοστίζουν πάνω από 4 εκατ. δολάρια!

Ο Φριντέτ φέτος δεν έπεισε κανέναν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν έδειξε ότι μπορεί να προσαρμόσει το παιχνίδι του στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Δεν έκανε την διαφορά στην επίθεση. Σε αυτό, βέβαια, φταίει και το γεγονός ότι η ομάδα δεν… προσάρμοσε το παιχνίδι πάνω του.

Πληροφορίες: Sportime

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News