Άλλαξε ώρα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού

Τεράστια... καρύδια, τεράστιο διπλό για τον Παναθηναϊκό!

O ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα της 9ης και της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Αλλαγή ώρας στο Λαύριο Megabolt – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ…

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των 9ης, 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:

– Η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής Άρης – Κολοσσός H Hotels θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, αντί για το ERTFLIX που είχε αρχικά ανακοινωθεί, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ώρα 20.00 στο Αλεξάνδρειο.

– Η συνάντηση της 9ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ – Ιωνικός Hellenic Coin, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/12 και ώρα 17.00 στο PAOK Sports Arena, θα καλυφθεί τηλεοπτικάί live από το ERT Sports στο ERTFLIX.

– Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής Ηρακλής – Λάρισα Bread Factory, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 17:00 στο Ιβανώφειο θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και όχι από το ERTFLIX που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

– Η συνάντηση της 10ης αγωνιστικής Μεσολόγγι BAXI – Προμηθέας, που θα γίνει την Κυριακή 3/1 και ώρα 17:00, στο ΔΑΚ Αγρινίου θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT Sports στο ERTFLIX.

– H αναμέτρηση Ιωνικός Hellenic Coin – Άρης της 10ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Πλάτων την Κυριακή 3/1 με ώρα έναρξης τις 15:00 αντί για τις 17:00 που είχε αρχικά οριστεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live από το ERT Sports στο ERTFLIX.

– Η συνάντηση Λαύριο Megabolt – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί με ώρα έναρξης τις 20:00, αντί για τις 19:30 που είχε αρχικά ανακοινωθεί, την Κυριακή 3/1 στο Κ.Γ. Λαυρίου και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την EΡΤ3».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News