Αλαφούζος σε Κοντονή για το κλείσιμο της Θύρα 13: «Καλά θα κάνετε, με έχουν καταστρέψει»

Αλαφούζος σε Κοντονή για το κλείσιμο της Θύρα 13: «Καλά θα κάνετε, με έχουν καταστρέψει»

Ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στη Web TV του SDNA τόνισε ότι όταν ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τη Θύρα 13, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ του είπε «με έχουν καταστρέψει, καλά θα κάνετε» (!) και στη συνέχεια έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του.

Χαρακτηριστικά είπε:

Το υπουργείο Αθλητισμού πρέπει να υφίσταται των οπαδικών κι επιχειρηματικών διαφορών που υπάρχουν. Αν εμπλακεί το κράτος σε τέτοιου είδους διαμάχες, έχει τελειώσει η ιστορία. Με όλους τους προέδρους των ΠΑΕ ήταν οι σχέσεις μου ήταν πάρα πολύ καλές, σχέσεις καλής πίστης. Το σχέδιο ήταν υπέρ του ποδοσφαίρου, ότι αυτό θα τους φέρει κι έσοδα. Ότι θα προχωρήσουμε σε μία διαδικασία εκσυγχρονισμού. Με ορισμένους όμως ήρθα και σε σύγκρουση, όπως με τον κ.Αλαφούζο, όταν έκλεισα τη Θύρα 13 για 4 μήνες. Σε έναν χρόνο η Θύρα 13 είχε δημιουργήσει σοβαρά επεισόδια. Βεβαίως είχα κλείσει και τη Θύρα 4 γιατί κι εκεί είχαν γίνει επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Είχα πει στον Αλαφούζο ότι μου είπε ότι: με έχουν καταστρέψει υπουργέ, καλά θα κάνετε. Δεν πέρασαν πέντε μέρες κι εκδόθηκε μία απαράδεκτη ανακοίνωση, όπου με κατηγορούσαν ότι είμαι εγκάθετος του κ. Μαρινάκη.

Με τον κ.Αλαφούζο βρεθήκαμε στα δικαστήρια αντιμέτωπη για τη συγκεκριμένη απόφαση και δικαιώθηκα πανηγυρικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News