Και ο Μάικ ήταν διαφορετικός…

Και ο Μάικ ήταν διαφορετικός...

Ο Μάικ Μπατίστ ανέφερε σε συνέντευξη του ότι μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό διαπίστωσε ότι η ομάδα είχε αλλάξει σε όλα τα επίπεδα. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι…

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Μάικ Μπατίστ έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές φορώντας την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, άλλωστε γι’ αυτό όταν αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό με την φανέλα της Φενέρ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ η ΚΑΕ τον τίμησε για την προσφορά του και εκείνος δακρυσμένος δήλωσε ότι θα επιστρέψει.

Σαφώς και είναι δικαίωμα του “Μπουλντόζα” ν’ αναφέρει ότι στην επιστροφή του βρήκε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό, όμως σε αυτό το σημείο έκανε ένα μικρό φάουλ, γιατί καλό θα ήταν να κάνει και την δική του αυτοκριτική διότι ούτε εκείνος ήταν ο Μάικ που γνωρίζαμε, είχε αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Είναι δεδομένο ότι κανείς δεν παραγνωρίζει την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και το “δέσιμο” που είχε, έχει και θα έχει με τους οπαδούς της ομάδας, όμως στο συγκεκριμένο σημείο ο Μάικ έκανε φάουλ και ίσως να το γνωρίζει και ο ίδιος τώρα που θα συνεχίσει από ένα άλλο πόστο να ασχολείται με το μπάσκετ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Η ταυτότητα θα φέρει την υπέρβαση για Ευρώπη

Η ταυτότητα θα φέρει την υπέρβαση για Ευρώπη

Οι Γάλλοι λένε ότι ο καλός σεφ φαίνεται όταν έχει μέτριο υλικό: τότε πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.