Γι΄αυτό έφυγε ο Νταμπίζας

Γι΄αυτό έφυγε ο Νταμπίζας

Οι λόγοι για τους οποίους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτίμησε να λύσει τη συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Μπακογιάννης σε Αλαφούζο: «Συγγνώμη, έκανα λάθος»

«Ανήσυχος ο Αλαφούζος, θα μίλησε με Ρόκα για Πογιάτος»

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επειτα από μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν, στην οποία του βγήκαν οι περισσότερες εισηγήσεις-μεταγραφές, ο «Ντάμπι» που ανέβασε τον πήχη με τη δουλειά του, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες φέτος, ενώ πλήρωσε και την ρήξη με τον Αλαφούζο για το θέμα της επιστροφής του Καραγκούνη κι όχι μόνο…

Επίσης, υπήρχε δυσφορία από πλευράς διοίκησης για το ότι δεν υπήρχε η συνεργασία της περσινής περιόδου και για το ότι είχε πάρει πολλά πράγματα πάνω του και δεν ενημέρωνε τόσο συχνά όσο πέρυσι τον πρόεδρο των «πράσινων».

Η μη ενίσχυση

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ένα δεκαπενθήμερο περίπου πριν από τα παιχνίδι με τη Σταντάρ, ο Νταμπίζας έλαβε το ελεύθερο από τη διοίκηση για να κάνει την υπέρβαση-εφόσον χρειαζόταν- του ποσού που είχε δοθεί ως μεταγραφικό μπάτζετ προκειμένου η ομάδα να επιτύχει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και σύμφωνα με το ΔΣ η ευθύνη βαραίνει τον Νταμπίζα.

Τι έγινε στο ΔΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος πληροφόρησε τα μέλη ότι συγκάλεσε τη συνεδρίαση για να λάβει την έγκριση τους, ώστε να λυθεί η συνεργασία της ΠΑΕ με τον Νίκο Νταμπίζα.

Το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου και στη συνέχεια τον εξουσιοδότησε να αναλάβει τις επαφές με υποψήφιους αντικαταστάτες.

“Έχει χαθεί η επικοινωνία ανάμεσα στη διοίκηση και στον τεχνικό διευθυντή” ήταν τα λόγια του Αλαφούζου, όταν ρωτήθηκε για το λόγο που έλαβε την απόφαση του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Τι "έδειξαν" οι μεταγραφές με Μαρκό

Αϊτόρ: Θέλει ρυθμό και χρόνο, αλλά…

Το καλοκαίρι το πέρασε προσπαθώντας να “ρίξει” τα περιττά κιλά που είχε αποκτήσει λόγω αγωνιστικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.