Με Σπόραρ στην κορυφή - Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (pic)

Τερίμ: «Ο Μπρινιόλι έδωσε πολλά στην ομάδα - Αυτό θέλω να του πω...»

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο γήπεδο της Τούμπας (20:00), σε ένα κρίσιμο ντέρμπι για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προερχόμενος από τις δύο διαδοχικές οδυνηρές του ήττες κόντρα σε ΑΕΚ (3-0) και Άρη (0-1), οι οποίες ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Πλέον, ρεαλιστικός στόχος των «πράσινων» ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν είναι το να αποφύγουν την τέταρτη θέση των playoffs, πριν ρίξουν όλο το βάρος στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Στα αγωνιστικά, ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει διαθέσιμους τον τραυματία Ιωαννίδη, αλλά και τον Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης τόσο ο Αϊτόρ, ο οποίος έγινε πατέρας και απουσιάζει με ειδική άδεια, όσο και ο Τζούρισιτς, ο οποίος έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News