Ο Μπαρτζώκας γέλασε ειρωνικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γιαννακόπουλου! (vid)

Ο Μπαρτζώκας γέλασε ειρωνικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γιαννακόπουλου! (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για μια ακόμη φορά «δήλωσε»… ποιος είναι με τη στάση του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τους οπαδούς προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση στα γήπεδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – παρά τις προκλήσεις από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και από την ΚΕΔ – έδειξε ανωτερότητα και ζήτησε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα.

Όπως είδατε, ο «DPG» περίπου δέκα λεπτά πριν το τζάμπολ, πήρε το μικρόφωνο και παρακάλεσε τους φίλους του Τριφυλλιού να φερθούν κόσμια και να σεβαστούν τους φιλοξενούμενους.

Πάνω σε αυτήν την προσπάθεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας – που έκανε πως δεν… έβλεπε όταν ο Γιαννακόπουλος του έδωσε το χέρι του στον πάγκο του Ολυμπιακού – αντί να αναγνωρίσει την πράξη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τουναντίον, γελούσε ειρωνικά κοιτώντας προς τους συνεργάτες του.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News