Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές σε 8 μέρες

Παναθηναϊκός: Οι απολαβές του Αλόνσο στο Τριφύλλι

Στον Παναθηναϊκό έχουν πιάσει ήδη δουλειά προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να έχει δύο παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε τις τελευταίες ημέρες αρκετές συζητήσεις γύρω από τον σχεδιασμό της ομάδας και πλέον τα πράγματα φαίνεται πως έχουν μπει σε μια σειρά με τους πράσινους να τρέχουν τις ανοικτές υποθέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός μέχρι να φύγει για την Αυστρία (22/06), όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, επιθυμεί να έχει κλείσει ήδη δύο παίκτες σε δύο θέσεις που έχουν τεθεί ως προτεραιότητα για ενίσχυση.

Συγκεκριμένα η πρώτη κίνηση αφορά τον αριστερό μπακ και τον Δημήτρη Γιαννούλη, του οποίου του έχει γίνει και πρόταση και πλέον άπαντες στο Τριφύλλι βρίσκονται σε αναμονή για την τελική του απάντηση.

Από εκεί και πέρα επόμενος στόχος είναι ο ένας από τους δύο εξτρέμ που θ’ αποκτηθούν χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα στην παρούσα φάση.

Τέλος, εκτός απ’ αυτές τις δύο θέσεις ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει και την απόκτηση ενός στόπερ κι επιπλέον θα συνεχίσει τον σχεδιασμό κι ανάλογα με τις πωλήσεις που υπάρχουν θα θέσει τα νέα πλάνα του όσον αφορά τις μεταγραφές που θα προχωρήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News