Παναθηναϊκός: Η αγκαλιά της Δέσποινας Γιαννακοπούλου με τον Εργκίν Αταμάν (pics)
Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου πανηγύρισε έξαλλα το πρωτάθλημα της Basket League μετά τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Η κόρη του «DPG» που απάντησε πρόσφατα όπως έπρεπε σε φίλο του Ολυμπιακού, ήταν πρώτοι στους πανηγυρισμούς για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων.
Η οικογένεια του Δ. Γιαννακόπουλου νιώθει την απόλυτη δικαίωση για το σχεδιασμό της φετινής ομάδας, ενώ άπαντες στον Παναθηναϊκό τρίβουν τα χέρια τους για αυτά που θα ακολουθήσουν.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την αγκαλιά της κόρης του Γιαννακόπουλου με τον προπονητή, Εργκίν Αταμάν.
Εξάλλου, όλος ο Παναθηναϊκός έχει γίνει μια οικογένεια. Αναπόσπαστο μέλος αυτής, έχει γίνει και ο Σαρπ Αταμάν ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με την κίνησή του να φορέσει μπλουζάκι στη μνήμη του Πάρη Δερμάνη.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: Τι είπε για Σφιντέρσκι και Πάντοβιτς - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πού μπορεί να βρει Ολυμπιακό
- «Σε μια ομάδα από όλη την EuroLeague δεν θα πάει. Είναι ο Παναθηναϊκός»
- Καβάλα - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Κέπα στην Άρσεναλ

