Παναθηναϊκός: Και που να δείτε τι επακολουθεί στον Επτάστερο...

Παναθηναϊκός: Και που να δείτε τι επακολουθεί στον Επτάστερο...

Το ευρωπαϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα με τον τρόπο που κατακτήθηκαν είναι τεράστιοι τίτλοι.

Επισημαίνουμε απλά ότι η ιστορία δείχνει πως όταν φτάνει το τριφύλλι στην κορυφή, χτίζει δυναστείες: δεν είναι ποτέ περαστικό από αυτή.

Καταλάβατε τι είπε τις προάλλες ο DPG πριν την κλήρωση των διαιτητών για το 5ο παιχνίδι: “Η Ρεάλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ήπειρο ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ”. Ο ίδιος ονειρεύεται νέες επιτυχίες μέσα στο 2025.

Εμείς από την άλλη πήραμε φέτος ένα μάθημα για το τι σημαίνει πραγματική στήριξη σε προπονητές και παίκτες που κάνουν ό,τι μπορούν με στόχο πάντα το καλύτερο. Αυτό που στο ΟΑΚΑ είναι αυτονόητο, μακριά από αυτό είναι σχεδόν ακατανόητο.

Να βγαίνει π.χ νηφάλιος ο ιδιοκτήτης μετά την πρώτη του πρόκριση σε φάιναλ φορ μετά από 12 χρόνια και να λέει (ενώ δίπλα του σείεται ο κόσμος από ενθουσιασμό) ότι οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους καλύτερους 4 δεν λένε κάτι στον Παναθηναϊκό επειδή για εκείνον σημασία έχουν μονάχα οι πρωτιές.

Ή να πηγαίνει ο Σλούκας στους οπαδούς στο Βερολίνο μετά την άρση του 7ου και να τους ουρλιάζει ότι στόχος πια ήταν το πρωτάθλημα παρότι η σεζόν ήταν ήδη πετυχημένη!

Κάτι μας λέει ότι με την διάθεση επενδύσεων που υπάρχει και την εκμετάλλευση του γηπέδου , ο Παναθηναϊκός είναι μόλις στα πρώτα βήματα του ανοίγματος ενός νέου λαμπρού κύκλου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News