Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Αϊτόρ, ευκαιρία με Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Φαινόταν από Βιγιαρεάλ με Αϊτόρ!

Ένα από τα ονόματα που θα μας απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό θα είναι κι εκείνο του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή με τον Ντιέγκο Αλόνσο και σε λίγες μέρες από σήμερα η ομάδα θα ξεκινήσει δουλειά, καθώς αρχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Από εκεί και πέρα το υπάρχον ρόστερ αναμένεται να κριθεί από τον προπονητή κι έπειτα να παρθούν ορισμένες αποφάσεις για το μέλλον κάθε παίκτη στην ομάδα. Θυμίζουμε πως ήδη ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αποτελεί παρελθόν από τους πράσινους.

Ένας ακόμα παίκτης που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα είναι φυσικά ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος προέρχεται από μια παράξενη και γεμάτη δυσκολίες σεζόν, καθώς ποτέ δε βρήκε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Αρχικά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπαιρνε κάποια λεπτά, αλλά όχι με συνέπεια, καθώς υπήρχαν αρκετά ματς που δε βρισκόταν βασικός αλλά ούτε καν και στον πάγκο, ενώ από εκεί και πέρα με τον Φατίχ Τερίμ είχε τεθεί εκτός ομάδας.

Πλέον για τον ίδιο είναι ευκαιρία να γίνει μια νέα αρχή και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή του, ο οποίος θα τον δει και στην πορεία θα τον αξιολογήσει. Πάντως είναι δεδομένο πως ο Ισπανός εξτρέμ αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο στα φιλικά προετοιμασίας και είναι στο χέρι του να δείξει ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Η ουσία είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει πεισμώσει και επιθυμεί να δώσει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει ξανά τη θέση του στους πράσινους. Ουσιαστικά θέλει να ανεβάσει στροφές στην προετοιμασία κι έπειτα να είναι η δική του χρονιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News