Παναθηναϊκός: Τέσσερις παίκτες έκπληξη στην προετοιμασία

Παναθηναϊκός: Αυτό χρειάζεται να έχει ο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει αποφασίσει να πάρει στην προετοιμασία της ομάδας και ορισμένους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες προκειμένου να τους δοκιμάσει.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη φετινή σεζόν και σιγά-σιγά θα μπει επίσημα σε mood επίσημων αγώνων, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Μάλιστα ο Ντιέγκο Αλόνσο που ανέλαβε την ομάδα πριν λίγο χρονικό διάστημα αναμένεται να πάρει τέσσερις παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου, προκειμένου να έχει λύσεις και να τους δει στην προετοιμασία.

Ο λόγος αρχικά γίνεται για τον Τιάγκο Ρομάνο, ο οποίος είναι 17 ετών και πρόσφατα έγινε διεθνής με την Κ19 της χώρας του. Από εκεί και πέρα στην προετοιμασία θα βρίσκονται και οι Κυριόπουλος, Κάτρης και Φίκαϊ από τον Παναθηναϊκό Β.

Μάλιστα για τον τελευταίο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική.

Πάντως να αναφέρουμε ότι ο Φίκαϊ έχει αφήσει θετικά δείγματα και δεν αποκλείεται να παραμείνει στην πρώτη ομάδα, καθώς είναι ένας αριστερός στόπερ, ο οποίος μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας αν χρειαστεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News