Παναθηναϊκός: «Κλείνει» στο Τριφύλλι ο Βίκτορ Ράσοβιτς

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» στο Τριφύλλι ο Βίκτορ Ράσοβιτς

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, ενισχύοντας το τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου με τον Βίκτορ Ράσοβιτς.

Ο 31χρονος περιφερειακός, ο οποίος έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική Σερβίας, με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο του 2017, επιβεβαίωσε τη συμφωνία με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου ανέφερε μάλιστα ότι στόχος των «πρασίνων» είναι να μειώσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

Ο Βίκτορ Ράσοβιτς έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στις ευρωπαϊκές πισίνες, έχοντας αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα, την ισπανική Μπαρτσελονέτα, την κροατική Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, την ουγγρική Τσόλνοκι και τη Νόβι Μπέογκραντ, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Γαλλία με τη Νουαζί-λε-Σεκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News