Ολυμπιακος – Αστον Βιλα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (09/05)

Ολυμπιακος – Αστον Βιλα Live streaming

Να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του Conference θέλει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακος – Αστον Βιλα Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Έτοιμος να ολοκληρώσει την ιστορική υπέρβαση και να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League είναι ο Ολυμπιακός, που περιμένει την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00) στον σπουδαίο επαναληπτικό ημιτελικό!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό. Φιλοξενεί την Άστον Βίλα με «προίκα» το 2-4 στο Villa Park για να κάνει το δεύτερο και καθοριστικό βήμα για τον ιστορικό τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας!

Το όνειρο του ευρωπαϊκού τελικού και της διεκδίκησης του τροπαίου του Conference League είναι πιο κοντά από ποτέ για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η οποία έκανε άλμα με το εκπληκτικό 2-4 στην Αγγλία και καλείται να κάνει και το δεύτερο βήμα για την ιστορική πρόκριση.

Να τελειώσει τη δουλειά

Ο πρώτος ημιτελικός εξελίχθηκε σε απόλυτη κυριαρχία για τους «ερυθρόλευκους». Σκόραραν τέσσερις φορές με μπροστάρη τον ασταμάτητο Αγιούμπ Ελ Καμπί. Θριάμβευσαν με 2-4, έχοντας προβάδισμα δύο γκολ ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει σε ένα κάτι παραπάνω από… καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να τσεκαριστεί το ιστορικό ραντεβού για τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι Πειραιώτες καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το προβάδισμα. Έχοντας επικρατήσει για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή τους ιστορία με δύο γκολ διαφορά σε πρώτο αγώνα εκτός έδρας, ενώ έχουν το εξαιρετικό ποσοστό με 12/13 προκρίσεις έπειτα από εκτός έδρας νίκη στο πρώτο ματς σε διπλά νοκ άουτ παιχνίδια.

Η μοναδική περίπτωση αποκλεισμού έπειτα από «διπλό» ήταν το 2012. Στους «16» του Europa League με την Μέταλιστ όπου μετά το 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού στην Ουκρανία έγινε ανατροπή με 1-2 στο Φάληρο με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.

Η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι μετά το σοκ της ήττας στο «σπίτι» της φιλοδοξεί να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα πετύχει μια ακόμα μεγαλύτερη ανατροπή απέναντι στους Πειραιώτες για να φτάσει στον πρώτο της τελικό μετά το 1982 όταν είχε κατακτήσει το κύπελλο Πρωταθλητριών και στη συνέχεια το ευρωπαϊκό Super Cup.

Ολυμπιακος – Αστον Βιλα Live streaming: «Στηρίζουμε με τη φωνή μας, με πάθος και καρδιά»

Μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας, ενόψει της (9/5) ρεβάνς με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλαθλοι,

Η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό του UEFA Europa Conference League. Το βράδυ της Πέμπτης (9/5, 22:00) ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Aston Villa στο «σπίτι» μας, για να γράψει Ιστορία.

Σε αυτή την σπουδαία στιγμή, η προστασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας είναι πάνω από όλα. Γι’ αυτό, όποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο για το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πλησιάσει το «Γ. Καραϊσκάκης».

Βάσει του νέου νόμου, σε περίπτωση που σε έλεγχο από την Αστυνομία διαπιστωθεί η μη κατοχή ή η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, τότε πέραν της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, θα επιβληθεί στον κάτοχο του εισιτηρίου βαρύτατο πρόστιμο, ενώ απειλείται με σοβαρότατες ποινές και η ΠΑΕ, που μπορεί να περιλαμβάνουν το κλείσιμο της θύρας όπου συντελέστηκε η παράβαση ή ακόμα και του γηπέδου συνολικά.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00 και για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και της πιθανότητας να χαθεί μέρος του αγώνα, πηγαίνουμε νωρίς στο γήπεδο, ώστε με άνεση και χωρίς πίεση να λάβουμε θέση στην κερκίδα.

Προστατεύουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον στηρίζουμε με τη φωνή μας, με πάθος και καρδιά».

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Άστον Βίλα, μπορεί να προκριθεί»

Ο παλαίμαχος δεξιός μπακ της Άστον Βίλα, Άλαν Χάτον εμφανίστηκε αισιόδοξος. Τονίζοντας πως οι «Χωριάτες» μπορούν να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό παρά την ήττα με 4-2 στο «Βίλα Πάρκ».

Ο Άλαν Χάτον, ο οποίος αγωνίστηκε για 8 σεζόν (2011/19) με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, καταγράφοντας παράλληλα 50 διεθνείς συμμετοχές με την Σκωτία, ισχυρίστηκε πως η Άστον Βίλα αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας και σε συνδυασμό με τις ικανότητες του Ουνάι Έμερι από τον πάγκο μπορεί να κάνει την ανατροπή στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα είναι ικανή να τα καταφέρει καλύτερα εκτός έδρας πραγματοποιώντας μια πραγματικά καλή εμφάνιση.

Θα πρέπει ωστόσο να είναι μια άψογη εμφάνιση τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Με αυτό τον προπονητή μπορεί να καταφέρει κάτι ξεχωριστό.

Θεωρώ πως είναι εφικτό αν και φαντάζει δύσκολο. Είδαμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού εδώ. Θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα. Πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει η Βίλα, αυτή είναι η άποψη μου», τόνισε αρχικά προσθέτοντας:

«Υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες, οι οποίοι είναι νικητές. Ειλικρινά πιστεύω πως κάτι ξεχωριστό θα συμβεί. Από εμάς εξαρτάται εάν θα το γυρίσουμε, αλλά ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ολυμπιακος – Αστον Βιλα Live streaming: Έρχεται πρόταση από την Σαουδική Αραβία!

Ο Μαροκινός φορ πραγματοποιεί σεζόν καριέρας στον Ολυμπιακός έχοντας φτάσει τα 30 γκολ σε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η εξαιρετική φετινή παρουσία του 30χρονου άσου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αλ Αχλί των Μαχρέζ, Φερμίνο, αλλά και η Αλ Σαμπάμπ, των Ράκιτιτς, Καράσκο με προπονητή τον Βίτορ Περέιρα έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, σε μια προσπάθεια να βρουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο σκοράρισμα.

Το συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ των «ερυθρολεύκων» εκπνέει τον ερχόμενο μήνα (30/6). Ωστόσο είναι εκπεφρασμένη η επιθυμία της ομάδας του Μεντιλίμπαρ να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ελ Κααμπί προσφέροντας του βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Ο Αφρικανός επιθετικός εμφανίζεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά. Ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει στην παρούσα φάση μέχρι που μπορεί να φτάσουν οι προτάσεις των Σαουδαράβων που περιμένουν την ολοκλήρωση της σεζόν για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να πείσουν τον Ελ Κααμπί να μετακομίσει στη χώρα της Μέσης Ανατολής..

Ολυμπιακος – Αστον Βιλα Live streaming| Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News