Ζιλμπέρτο: "Καμία συμφωνία, υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητήσουμε"

Ζιλμπέρτο: "Καμία συμφωνία, υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητήσουμε"

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε και ακούστηκε ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Πάντως, ο 39χρονος παλαίμαχος Βραζιλιάνος μέσος, μιλώντας στο «fourthofficial.com» κράτησε χαμηλούς τόνους για το θέμα και δεν επιβεβαίωσε τίποτε, τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν.

[ads2]

«Ναι, μιλάμε αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε. Αυτά μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής», είπε χαρακτηριστικά ο Ζιλμπέρτο.

Όσο για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική κάποια στιγμή, απάντησε: «Δεν νομίζω οτι είναι η κατάλληλη στιγμή. Είμαι χαρούμενος εδώ, καθώς περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και απολαμβάνω την διαδικασία του να τρέχω μία εταιρία που παρέχει συμβουλές πάνω στο ποδόσφαιρο, εκτός από την δουλειά στην τηλεόραση που έχω. Ενδεχομένως στο μέλλον, να μπορώ να κάνω τα μαθήματα που χρειάζονται, αλλά όχι τώρα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News