Ζέκα: «Στην Ελλάδα θα επιστρέψω μόνο στον Παναθηναϊκό»

Ζέκα: Ορθάνοιχτο ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για μια ομάδα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθεί απόσπασμα όσων δήλωσε στην εκπομπή Mundial Morning Show:

Για το αν σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα να παίξει ποδόσφαιρο: “Αν με θέλουν, έρχομαι και τώρα, πάω απευθείας στο αεροδρόμιο (σ.σ. γέλια). Είναι πάντα στο μυαλό. Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό, είπα ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω”.

Για το αν θα έπαιζε σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα ή μόνο στον Παναθηναϊκό: “Στην Ελλάδα, αν είναι να επιστρέψω, θα επιστρέψω μόνο στον Παναθηναϊκό”.

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: “Ναι, εννοείται πως παρακολουθώ. Χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει τόσο καλά και γεμίζει διαρκώς το γήπεδο. Μακάρι φέτος να κερδίσει το πρωτάθλημα γιατί το αξίζουν η ομάδα και οι παίκτες”.

Για το αν έχει επικοινωνία με πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό: “Με τον Κουρμπέλη κρατάω επαφή γιατί οι περισσότεροι έχουν φύγει απ’ όταν ήμουν εγώ στην ομάδα. Μόνο με τη Μαρία (σ.σ. Κουλουρίδη) και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου μιλάω αρκετά γιατί είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου στην Ελλάδα (σ.σ. γέλια)”.

Για το ποια είναι τα τρία πράγματα που του λείπουν από την Ελλάδα: “Ήλιος, καφέ και παραλία. Ό,τι δεν είχα δηλαδή στη Δανία”.

Για το τι θέλει να κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο: “Ναι, θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο γιατί μόνο αυτό ξέρω να κάνω. Η ζωή μου είναι μόνο ποδόσφαιρο και θέλω να παραμείνω στο χώρο. Σίγουρα όχι ως προπονητής. Δεν νομίζω πως μπορώ να είμαι προπονητής, είναι πολύ δύσκολη δουλειά”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News