Παναθηναϊκός: Διπλό πρόβλημα με Σλούκα, Χουάντσο - Τα δεδομένα ενόψει Final Four

Παναθηναϊκός: Διπλό πρόβλημα με Σλούκα, Χουάντσο - Τα δεδομένα ενόψει Final Four

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, ωστόσο θα πρέπει να αγωνιά για τους Σλούκα και Χουάντσο.

Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στη γάμπα στο πρώτο μέρος, έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο δεύτερο και στο φινάλε αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ προς τα αποδυτήρια.

Ο αρχηγός των «πράσινων» αγωνίστηκε μόνο για ένα εικοσάλεπτο σχεδόν και, στη συνέχεια, έμεινε στον πάγκο μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο «Σλούκι Λουκ» υπέφερε από πρόβλημα τραυματισμού μετά το τέταρτο ματς της σειράς με τους Ισραηλινούς, «έσφιξε» τα δόντια για να αγωνιστεί στο Game 5 και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Final Four στο Βερολίνο, 24-26 του μήνα.

Πρόβλημα στη γάμπα και ο Χουάντσο

Εκτός του Σλούκα και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποκόμισε ένα πρόβλημα από το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι. Ο Ισπανός σύμφωνα τις πρώτες πληροφορίες αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ο Ισπανός αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αύριο έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Θυμίζουμε ότι και μετά το πρώτο ματς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε και πάλι αισθανθεί ενοχλήσεις στη γάμπα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News