Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες... αποκάλυψη τον πάνε Final 4!

Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες... αποκάλυψη τον πάνε Final 4!

Ποιος να το περίμενε στον Εξάστερο, ότι από τις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις στην περυσινή Ευρωλίγκα θα κατέληγε φέτος 2ος και θα έκανε την μεγάλη του επιστροφή στο Final 4.

Στο πικ της σεζόν, εκεί όπου όλοι χρειάζονται η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν έπαψε να είναι μονοδιάστατη και να παίζει με «6 παίκτες ροτέισον».

Η σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ μας απέδειξε περίτρανα ότι χωρίς να έχεις σε καλή μέρα τον Κέντρικ Ναν ή τον Κώστα Σλούκα μπορείς να βρεις και πάλι το φίλτρο της… νίκης.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν μυθικός κόντρα στους Ισραηλινούς με κρίσιμα τρίποντα, σεμιναριακές άμυνες και σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι του.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θυσιάστηκε, αφού έπαιξε με μιάμιση προπόνηση στο πέμπτη παιχνίδι, ερχόμενος από τραυματισμό που εν τέλει του στοίχισε κιόλας, παίρνοντας πολλά ριμπάουντ και παίζοντας καθοριστική άμυνα κάτω από το καλάθι.

Για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, τα λόγια είναι περιττά, ο άνθρωπος που με την αμυντική του προσήλωση και εν συνεχεία τα απανωτά του κλεψίματα έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό και έδωσε σύνθημα… πρόκρισης!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News