Παναθηναϊκός: Το ξεχωριστό δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Κέντρικ Ναν (vid)

Παναθηναϊκός: Το ξεχωριστό δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Κέντρικ Ναν (vid)

Δεν ήταν μόνο το παχυλό συμβόλαιο που «κέρδισε» τον Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Αμερικανός πραγματικά έχει στρωμένο χαλί στα πόδια του στην Ελλάδα, λαμβάνει την αναγνώριση που πάντοτε επιζητούσε στην καριέρα του και πλέον, νιώθει ικανοποιημένος με τη ζωή του στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνοντας υπομονή, έβλεπε εβδομάδα με εβδομάδα, τον Κέντρικ Ναν να δένεται ολοένα και περισσότερο με τον Παναθηναϊκό AKTOR και στις 8/5, μια μέρα μετά την πρόκριση στο Final Four, έκανε ανάρτηση στο Instagram με τον σταρ του Τριφυλλιού να υπογράφει στο γραφείο του.

Την προσοχή του Ναν κέντρισε μια μινιατούρα του Τόνι Μοντάνα στο γραφείο του προέδρου και εκείνος δίχως δεύτερη σκέψη του τη χάρισε:

«Είναι δικό σου! Όταν σπούδαζα, συγκατοικούσα με ένα φίλο και μάθαμε απέξω όλους τους διαλόγους του Scarface», αποκάλυψε ο DPG , όταν ο Ναν του ανέφερε το εντυπωσιακό τζάκετ που φόρεσε στο Game 4 με τη Μακάμπι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News