Παναθηναϊκός: Μήνυμα για όσους δεν... κατάλαβαν

Παναθηναϊκός: Μήνυμα για όσους δεν... κατάλαβαν

Ο Εξάστερος επέστρεψε στη φυσική του θέση, στο Final 4 της Ευρωλίγκας, εκεί όπου έχει δημιουργήσει το μύθο του και έχει γράψει τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του.

Δεν είναι θέμα αντιπάλου από εδώ και πέρα για τον Παναθηναϊκό, αφού είτε την Μονακό αντιμετωπίσει στον ημιτελικό είτε την Φενέρμπαχτσε, έχει δείξει στο παρελθόν ότι έχει τον τρόπο να νικάει με… κάθε τρόπο.

Είναι θέμα φανέλας από εδώ και πέρα και η Εξάστερη είναι πολύ βαριά με επιτυχίες που μόνο λίγοι έχουν καταφέρει, με την ιστορία να τον οδηγεί στο 12ο Final Four στο Βερολίνο με στόχο το πολυπόθητο 7ο.

Εκεί, όπου οι προσωπικότητες θα μετρήσουν, ο νικητής Εργκίν Αταμάν, ο πολύπειρος Κώστας Σλούκας και η αρμάδα τους θα προσπαθήσουν να φέρουν άλλη μια ευρωκούπα στην Ελλάδα.

Το ηφαίστειο ξύπνησε, η λάβα καλά… κρατεί και ο Βασιλιάς της Ευρώπης επέστρεψε για τα… καλά: Όσο και να μην το ήθελαν, όσο και να προσπάθησαν…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News