«Βλέπουν» απόλυση Δώνη - Πάρτε θέση (poll)

«Βλέπουν» απόλυση Δώνη - Πάρτε θέση (poll)

Η ήττα από τον Άρη ανοίγει τον… ασκό του Αιόλου στον Παναθηναϊκό και το μέλλον όλων είναι στον «αέρα»…

Είναι ο Δώνης ο πραγματικός φταίχτης; Τον κρέμασε ο Νταμπίζας με τον σχεδιασμό που έκανε; Ευθύνεται αποκλειστικά ο Αλαφούζος γι’ αυτό το χάλι; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια σε τίποτα, καθώς δεν έχει στα χέρια του ρεαλιστικά κι αδιάψευστα στοιχεία και δεδομένα.

Η συνάντηση Αλαφούζου, Νταμπίζα και Δώνη μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μπορεί, πάλι βέβαια, να κρυφτούν τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι και να συνεχιστεί ο τρόμος, ο εξευτελισμός και η απόλυτη παράνοια.

Μια από τις κορυφαίες ελληνικές στοιχηματικές, που ασχολείται συχνά με φλέγοντα ζητήματα, «πήρε θέση». Βγήκαν αποδόσεις για το μέλλον του Γιώργου Δώνη στο «Τριφύλλι» και αυτό διαγράφεται δυσοίωνο για τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Δώνης φέρεται να είναι φαβορί για απόλυση μέχρι τις 22/9. Η στοιχηματική πλατφόρμα του… δίνει -ενδεχομένως- και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ πρόκειται για αγορά που αφορά την απόλυσή του κι όχι οποιοδήποτε άλλον τρόπο με τον οποίο θα αποτελέσει παρελθόν.

Δείτε την αγορά και την απόδοση

Είστε υπέρ του να απολυθεί ο Δώνης ή θεωρείτε ότι… πληρώνει το μάρμαρο της κακοδιαχείρισης άλλων;

Loading…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News