Βάζει μπρος για τη «μεγάλη» άδεια ο Παναθηναϊκός

Πως γίνονται ελάχιστα τα χρέη - Δείτε τα ποσά

Στην καλύτερή του φάση σε οικονομικό επίπεδο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μέσα στην τελευταία τριετία, από τότε δηλαδή που ο Γιάννης Αλαφούζος τράβηξε την πρίζα της χρηματοδότησης, με το «Τριφύλλι» να βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση της «μεγάλης» άδειας.

Από αμέτρητες φουρτούνες πέρασε ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Όπως όλα δείχνουν, οι πράσινοι θα φανούν συνεπείς στην αποστολή του φακέλου για την αδειοδότηση, ο οποίος θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.

Για πρώτη φορά μετά το 2017, το «Τριφύλλι» ενδέχεται να μπει στο σωστό δρόμο για την οριστική απεμπλοκή του από οικονομικές περιπέτειες και φυσικά, τη δική του έξοδο από την Ευρώπη.

Βάσει των στοιχείων που προκύπτουν, τα χρέη έχουν ελαχιστοποιηθεί, τόσο που δίνεται η δυνατότητα με χαρακτηριστική άνεση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να στείλουν το φάκελο που θα τους καλύπτει πλήρως για τη μεγάλη άδεια.

Αυτό φυσικά και θα εξισωθεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου για να βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2020. Φυσικά, όμως, το σενάριο αυτό, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κοντινό, αλλά ούτε και σαν ένα… άπιαστο όνειρο στην παρούσα φάση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News