Τρομερά λόγια για τον Παύλο!

Τρομερά λόγια για τον Παύλο!

Το εγκώμιο του Παύλου Γιαννακόπουλου για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ έπλεξε ο Σιμόν Μιζράχι μιλώντας στην «Πράσινη».

Αναλυτικά, ο Σιμόν Μιζράχι μίλησε για:

[ads2]

-τη σχέση του με την οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Είναι μια φιλία που κρατά 50 χρόνια και μια σχέση που δεν κλονίστηκε ποτέ. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος εκτός από ένας εξαιρετικός άνθρωπος είναι κι ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες που έχουν περάσει από το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε όλη την ιστορία του. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου αποτελείται από σπουδαίους ανθρώπους και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο η σχέση μας παραμένει αναλλοίωτη μετά από 50 ολόκληρα χρόνια».

-την κοινή πορεία Παναθηναϊκού-Μακάμπι: «Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν είναι τυχαίο ότι βαδίζουμε μαζί κι έχουμε κοινά πιστεύω. Ακόμη κι όταν υπήρχε η διάσπαση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η Μακάμπι και ο Παναθηναϊκός ήταν οι μόνες ομάδες που παρέμειναν στη FIBA και την επόμενη σεζόν πήγαν μαζί στη Euroleague».

-το τουρνουά για τον Διαμαντίδη: «Ήταν ένα φανταστικό τουρνουά αντάξιο της αξίας και της προσφοράς του Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό. Τέτοιοι παίκτες αξίζουν αυτές τις τιμές και πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Παναθηναϊκό γι’ αυτή τη διοργάνωση».

-το φετινό Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός, όπως κι εμείς φέτος, έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, έχει πάρει πολλούς καλούς παίκτες και έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News