Τρία γκολ με πολλά ατού απενεργοποιημένα

Πέντε μήνες ακριβώς είχε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός!

Ευχάριστο το γεγονός ότι κόντρα στη Λαμία σκόραρες τρεις φορές, δεν το πετυχαίνεις πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Φιλικό, ξε-φιλικό, όταν τα καταφέρνεις να βγάλεις φάσεις σε παιχνίδια με αντιπάλους που καιρό τώρα σε ταλαιπωρούν, το κλίμα στα αποδυτήρια γίνεται πιο ευχάριστο και σε ακολουθεί στην επόμενη σου υποχρέωση, συγκεκριμένα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο δεν είχε τον Παλάσιος κι όμως με τα ποιοτικά χτυπήματα μπάλας των Βιτάλ και Λουντκβιστ βρήκε τρόπο να επιτεθεί μέσα από την δική του κατοχή. Όλα αυτά παρότι το δίδυμο Μαουρίσιο-Πέρεθ δεν έβγαλε πολλά κλεψίματα από τα οποία θα κέρδιζες επιπλέον κατοχή που θα σου έδινε προϋποθέσεις για αντεπιθέσεις. Επιπλέον καλό νέο είναι η κατάσταση του Καρλίτος που έχει πάρει φόρα. Σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι κι είναι φαβορί να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Απόλλωνα.

Πέρσι η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός δεν βοηθούσε στο να δημιουργηθούν συνεργασίες, καθώς όταν η μπάλα έφτανε σε αυτόν κολλούσαν τα πόδια του και το μυαλό του, δεν τροφοδοτούσε σε σωστό χρόνο την κίνηση συμπαίκτη του και δεν είχε γρήγορο πέταγμα για να φύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Ο Καρλίτος είναι παίκτης που διακρίνεται για τα καλά του τελειώματα, άρα θέλει γύρω του χαφ για να τον βγάζουν σε πλεονεκτικές θέσεις. Θεωρητικά αυτούς τους παίκτες τους έφερε η ομάδα, μένει να δούμε τον βαθμό προόδου των στράικερ που πέρσι ήταν απογοητευτικοί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News