Τους λείπει το κάτι παραπάνω

Τους λείπει το κάτι παραπάνω

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Ισπανία γιατί φάνηκε ότι ήθελε να κερδίσει τη Βαλένθια μέσα από την επίθεση, βάζοντας 90-95 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Ισπανία γιατί φάνηκε ότι ήθελε να κερδίσει τη Βαλένθια μέσα από την επίθεση, βάζοντας 90-95 πόντους.

Κομματάκι δύσκολο για ομάδα που το καλοκαίρι διαλύθηκε και χτίστηκε από την αρχή με πρώτο μέλημα να παίζει άμυνα, έχοντας στο ρόστερ της πολλά παιδιά (πλην Νέντοβιτς) που σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας με πρωταγωνιστικές βλέψεις θα ήταν απλώς συμπληρωματικοί.

Ο πρωταθλητής παρά τα προβλήματα και τα λάθη που έκανε ήταν κοντά στο σκορ και διεκδικούσε τη νίκη από τους οικοδεσπότες αλλά στο 4ο δεκάλεπτο κατέρρευσε και παραλίγο να έρθει η κατοστάρα.

Σε αυτό το διάστημα η ομάδα ξέχασε την άμυνα, ήταν αναμενόμενο, να ηττηθεί.

Πολύ δύσκολα μπορείς να κερδίσεις Ισπανούς μέσα από την επίθεση λόγω του ρυθμού στον οποίο παίζουν και αυτό φάνηκε και στην έδρα της Βαλένθια.

Η ομάδα φέτος είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, παλεύει, αλλά της λείπει το κάτι παραπάνω για να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Ας το καταλάβουν αυτό κάποιοι κι ας αφήσουν την γκρίνια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News