Το σχόλιο στο site της ΠΑΕ για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη

Το σχόλιο στο site της ΠΑΕ για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη

Στο επίσημο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στο άσρθρο με την ανάλυση του ντέρμπι, σχολιάζονται τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στο τριφύλλι.

«Οι Πράσινοι ήταν κυρίαρχοι στο «Καραϊσκάκης» για περίπου 60 λεπτά όμως σε αυτό το διάστημα σπατάλησαν τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Δώνη στο 26′ και τον Γιόχανσον στο 43′, πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ στο 28′ με τον Γιόχανσον ο οποίος όμως ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος, και βέβαια δύο διαιτητικές αποφάσεις σε περιπτώσεις παράβασης πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού στις οποίες ο Φινλανδός διαιτητής αποφάνθηκε μέσω VAR ότι δεν υπήρχε κάτι μεμπτό, παρότι η υπόδειξη από τον διαιτητή VAR ήταν και στις δύο περιπτώσεις ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο.

Όμως ούτε στη σκαριά του Καμαρά στην κνήμη του Μπουζούκη στο 9ο λεπτό ούτε στο πάτημα του Μπα στον Μακέντα στο 50ό, καταλογίστηκε το πέναλτι που θα έδινε μεγάλη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να προηγηθεί. Και με την εικόνα του αγώνα έως εκείνο το σημείο, εάν οι Πράσινοι έμπαιναν μπροστά στο σκορ, φάνταζε από δύσκολο έως απίθανο να «γύριζε» το παιχνίδι ο αντίπαλος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News