Το ρεκόρ του Καββαδά στην Πάτρα

Το ρεκόρ του Καββαδά στην Πάτρα

Ο Βασίλης Καββαδάς πρόλαβε στα 15:33 που έμεινε στο παρκέ του κλειστού του Απόλλωνα, εκτός των οχτώ πόντων που αποτελούν ατομικό ρεκόρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού να δώσει τέσσερις ασίστ ενώ στις προηγούμενες 220 εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League δεν είχε ξεπεράσει τις δύο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 220 προηγούμενες εμφανίσεις του είχε συνολικά 59 ασίστ, με έναν μέσο όρο 0,26. Το «κτήνος» δεν έχει περάσει εύκολα στην καριέρα του, καθώς οι δυσκολίες, οι τραυματισμοί και κάποιες κακές επιλογές, του κόστισαν.

Το… ραντεβού του με τον Παναθηναϊκό, άργησε σχεδόν 11 χρόνια, καθώς το 2010 λεγόταν έντονα πως ο σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον Πανιώνιο, όμως ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του.

Στον Πειραιά έμεινε για δύο σεζόν, χωρίς να πάρει πολλές ευκαιρίες. Το 2015 ο θηριώδης σέντερ, έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 15 πόντους μέσο όρο με 72% στα δίποντα και 6,4 ριμπάουντ!

Χαρακτηριστικό ήταν πως την περίοδο 2015/16 αναδείχθηκε πρώτος στα κοψίματα (36), στα εύστοχα δίποντα (119) και στα κερδισμένα φάουλ (146), με τον Νικαιώτη σέντερ να κερδίζει και μια κλήση στην Εθνική, αλλά να κόβεται πριν το Προολυμπιακό του Τορίνο. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στον Άρη, όπου έγραψε επίσης πολύ καλά νούμερα, έχοντας 9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ το 2017 επέστρεψε ξανά στην Αθήνα, υπογράφοντας στην ΑΕΚ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News