«Το πιο παλικαρίσιο διπλό την τελευταία δεκαετία - Όλα εναντίον του»

Τους «έκλεισε» ΞΑΝΑ το σπίτι ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!!!

Στους λόγους που η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (παρόλο που δεν κρίνει κάτι βαθμολογικά) πανηγυρίστηκε τόσο έξαλλα από τον κόσμο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού τόνισε ότι δεδομένου πως όλα ήταν εναντίον των «πράσινων» (άσχημα αποτελέσματα, έλλειψη ομοιογένειας και ψυχολογίας) το χθεσινό ήταν το πιο παλικαρίσιο διπλό την τελευταία δεκαετία.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα σε πρόσωπα, στάθηκε στο μυθικό ματς που έκανε ο Νέντοβιτς, τονίζοντας ότι περισσότερο και από τους πόντους του μέτρησε η αυτοπεποίθηση και το γεγονός πως έλεγε «φέρτε μου την μπάλα» όταν εκείνη… έκαιγε.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην καθοριστική συνεισφορά των Κασελάκη και Σαντ-Ρος, αλλά και στα κέρδη που αποκομίζει συνολικά η ομάδα για τη συνέχεια, όπως η ηρεμία και η καλή ψυχολογία για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις βελτίωσης.

Ακούστε όσα είπε:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News