Το νέο «έγκλημα» του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα... Λούντζης! (vid)

Το νέο «έγκλημα» του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα... Λούντζης! (vid)

Μετά τον Λαρεντζάκη (που υποστήριζε καθαρά από μικρός τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να αποκτηθεί εύκολα από την ΑΕΚ) ο Παναθηναϊκός έχει κάνει άλλο ένα «δώρο» στον Ολυμπιακό.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές (76-70) θα ξεχώρισαν την εμφάνιση ενός παιδιού του Παναθηναϊκού που πλέον, φοράει τα ερυθρόλευκα, τον Μιχάλη Λούντζη!

Ο 24χρονος γκαρντ ήταν στο Τριφύλλι από το 2014 μέχρι το 2019, μια ολόκληρη πενταετία κι όμως, έφυγε ανεκμετάλλευτος από το ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν πίστεψαν στο ταλέντο του και απέκτησαν τον Λευτέρη Μποχωρίδη (!), ο οποίος είναι στάσιμος για πολλά χρόνια, ενώ αποκτήθηκαν στη συνέχεια τα αδέρφια Καλαϊτζάκη (ο Γιώργος είχε φύγει ήδη μια φορά, δίχως να δείξει κάτι).

Ο Μπαρτζώκας παίρνει ό,τι καλό ξεμένει από τον Παναθηναϊκό, γιατί κάτι… βλέπει. Δεν του βγήκε με τον Χαραλαμπόπουλο, του βγήκε με τον Λούντζη.

Ο τελευταίος, λοιπόν, σκόραρε 3 τρίποντα κόντρα στην Εφές, πέτυχε 12 πόντους, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Κόντρα στην Εφές (!), όχι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.


Όπως δήλωσε ο ερυθρόλευκος τεχνικός μετά τον αγώνα με την τούρκικη ομάδα: «Καταρχάς δεν πιστεύω σε 12ους, όλοι έχουν την ευκαιρία τους. Δεν έχουμε 17-18 παίκτες (σ.σ «έδειξε» Παναθηναϊκό).

Όλοι έχουν την ευκαιρία στη χρονιά αλλά το θέμα είναι να είσαι έτοιμος να παίξεις. Νιώθω ότι ο Λούντζης έκανε φανταστική δουλειά στην άμυνα και είχε τρομερή συνεισφορά στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News