Τίποτε δεν θα μοιάζει, όπως παλιά!

Τίποτε δεν θα μοιάζει, όπως παλιά!

Ο στόχος του απόλυτου σε τίτλους στην Ελλάδα, που ήταν και το εφικτό, έκανε «φτερά» από το πανάξιο Περιστέρι και πλέον… ανέφικτο φαντάζει ο Παναθηναϊκός να κάνει περίπατο στις λοιπές διοργανώσεις, όπως είχε συνηθίσει. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Αν μπει στο σκεπτικό ο Παναθηναϊκός πως θα κάνει περίπατο στην Ελλάδα, θα την πατήσει, όπως συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο Περιστέρι. Χάθηκε ένας τίτλος και η ευθύνη πρέπει να μοιραστεί. Στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ (επενδυτής δεν υπάρχει πλέον).

Αυτή είναι και η «ζωή» χωρίς έναν… Γιαννακόπουλο στο ζημιογόνο για την τσέπη ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μια νύχτα «ντροπής» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με το «καλημέρα» έχασε έναν επίσημο τίτλο. Ας το τονίσουμε και πάλι. Διότι μετά το 12/16 τίτλους την τελευταία οκταετία, το Τριφύλλι μπήκε στη νέα εποχή με 0/1. Και το πρωτάθλημα και το κύπελλο δεν θα είναι εύκολα.

Αυτό που είδαμε στο κλειστό του Περιστερίου ήταν έναν Παναθηναϊκό χωρίς καθαρόαιμο πόιντ γκαρντ με τον Τζάκσον να μην βρίσκει ρυθμό. Στα σέντερ, επίσης, δεν ήταν επαρκής. Αλλά το τεράστιο πρόβλημα ήταν η συνολική λειτουργία της άμυνας.

Όπως και στο Κάουνας, έτσι και τώρα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ. Οι… οικοδεσπότες σούταραν σαν σε προπόνηση από τα 6,75. Στον αντίποδα, ο Σαντ Ρος θύμισε… Καλάθη στα χειρότερά του βράδια από μακριά. Γιατί πήρε τα σουτ ο Κουβανός και πού ήταν ο Φόστερ;

Τι γίνεται τώρα… Δεν πρέπει να επέλθει κρίση στο Τριφύλλι από τις 23 Σεπτέμβρη. «Εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο και «φίλος» του κακού… το χειρότερο! Αν σε πάρει από κάτω, τα πάντα θα γίνουν δυσκολότερα. Διαμαντίδης και Αλβέρτης δίνουν το αίσθημα της ασφάλειας σε αυτόν τον τομέα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News