"Θέμα" με Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό

"Θέμα" με Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν δεν είναι στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι πως ο Ατζαγκούν από τη μέρα που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό δεν έχει δείξει κανένα σημάδι βελτίωσης στο παιχνίδι του.

[ads2]

Η επικείμενη ενίσχυση του Παναθηναϊκού στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με την απόκτηση του Λούκα Εβανζελίστα, καθιστά εξαιρετικά πιθανή την αποχώρηση ενός εκ των ήδη υπαρχόντων παικτών της ομάδας που υπολογίζονται μέχρι σήμερα στις συγκεκριμένες θέσεις.

Με δεδομένο ότι ο Αντρέα Στραματσόνι επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες σε κάθε θέση (και φυσικά δεν μετρούν περιπτώσεις όπως αυτή του Νίνη, που πήρε μεταγραφή για το Βέλγιο και τη Σαρλερουά), τότε εύλογα προκύπτει το συμπέρασμα ότι το μέλλον ενός εκ των Ατζαγκούν ή Λουντ είναι πλέον εξαιρετικά «χλωμό».

Φαβορί για αποχώρηση, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι ο Νιγηριανός, υπό την έννοια ότι ο Στραματσόνι δεν δείχνει να τον πιστεύει ιδιαίτερα και ο Λουντ έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες στα πρόσφατα ματς της ομάδας. Τα δίδυμα στις τρεις θέσεις, συνεπώς, στον άξονα της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, προβλέπεται να αποτελούνται από τους Λαγό-Ζέκα, Εσιέν-Λουντ, Εβανζελίστα-Αμπεΐντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News