Παναθηναϊκός: Επέκταση στο συμβόλαιο του Αταμάν! Γιατί όχι;

Νέα δήλωση Αταμάν: Τι απάντησε για τα περί «αποχώρησης»

Από τη μέρα που ο Παναθηναϊκός έφερε τον Εργκίν Αταμάν στην Αθήνα ακούμε διαρκώς μόνο ένα πράγμα: ότι η ομάδα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Το αναφέρει και ο Αταμάν συχνά σε σημείο να ξεφουρνίσει ότι αν δεν πάει το κλαμπ στο φάιναλ φορ του χρόνου δεν θα είναι στην Αθήνα.

Λογικός είναι ο στόχος της αύξησης των ευρωπαϊκών, προφανώς πρέπει να είναι πρωταρχικός κάθε σεζόν. Προσοχή όμως μην χαθεί το μέτρο!

Μη φτάσουμε αύριο να φορτώσουμε στον Τούρκο αποκλειστικά την υποχρέωση κατάκτησης των τίτλων- λες και κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνει μόνος του.

Δεν θα ήταν… άκαιρο, η διοίκηση, βλέποντας πως μέσα σε λίγο καιρό ο 17ος πήγε 2ος, να φωνάξει τον προπονητή, να του πει συγχαρητήρια ζητώντας του να ανανεώσει το συμβόλαιό του από τώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μια τέτοια κίνηση θα έδειχνε ότι εκτιμά το είδος της σοβαρής δουλειάς που έχει κάνει ο προπονητής στο διάστημα που προηγήθηκε.

Η πρόταση της θα ήταν και μία εξαιρετική απόδειξη ότι ως διοίκηση ξέρει να επιβραβεύει το καλό μπάσκετ – οι τίτλοι είναι άλλη ιστορία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News