First Dates: Άρρωστος Παναθηναϊκός βγήκε ραντεβού με φανατική ΑΕΚτζού! (vid)

First Dates: Άρρωστος Παναθηναϊκός βγήκε ραντεβού με φανατική ΑΕΚτζού! (vid)

Μόνο ομαλά δεν εξελίχθηκε το ραντεβού στο τελευταίο επεισόδιο του First Dates ανάμεσα σε έναν άρρωστο Παναθηναϊκό και μια φανατική ΑΕΚτζού.

Αν και λέγεται πως τα ετερώνυμα… έλκονται, στη συγκεκριμένη περίπτωση το παιχνίδι χάθηκε από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή.

Ένας ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού δεν ενθουσιάστηκε από την πρώτη ματιά με το ταίρι του στο γνωστό ριάλιτι γνωριμιών «First Dates» που παρουσιάζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσο προχωρούσε η βραδιά, τόσο τα πράγματα γίνονταν χειρότερα.

Στην πραγματικότητα ο φίλος του Τριφυλλιού ήταν ακόμη πιο άτυχος, καθώς δείπνησε με μια πωρωμένη ΑΕΚτζού. «Θέλω ο άντρας που θα με πάρει να είναι ΑΕΚ και να μπούμε μέσα με τον ύμνο της ΑΕΚ», αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα.

«Παναθηναϊκός είμαι εννοείται, εδώ έχουμε φτιάξει με τα παιδιά και σύνδεσμο!», αποκάλυψε ο «αιώνια πιστός» στο Τριφύλλι.

Μετά από μερικά λεπτά, η «κιτρινόμαυρη» υποστηρίκτρια βγήκε έξω για τσιγάρο και της… γυάλισε ο καμεραμάν!

Δείτε παρακάτω:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News