Θέλει νίκη στη Λεωφόρο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Θέλει νίκη στη Λεωφόρο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστική της Super League 2 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β’ και την ΑΕΚ Β’ στη Λεωφόρο θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, καθώς η COSMOTE TV εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της αναμέτρησης.

Τηλεοπτική στέγη βρήκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β’ με την ΑΕΚ Β’ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 (13/11, 15:00), καθώς η COSMOTE θα προβάλει το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Με Σένκεφελντ η αποστολή…

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επιστρέφει στη δράση έπειτα από έξι μήνες, με τον Γιάννη Βονόρτα να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ Β’ (13/11, 15:00, COSMOTE Sport 3), στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2.

Το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο 30χρονος Ολλανδός ήταν στις 12 Μαΐου στο “Κλ. Βικελίδης” απέναντι στον Άρη στα playoffs της Super League Interwetten.

Στη διάθεση του Έλληνα κόουτς είναι και ο Ενγκαμποτό, ενώ από την άλλη εκτός αποστολής τέθηκε ο Αγιούμπ, ο οποίος δεν υπολογίζεται, καθώς κατά τη διάρκεια της σημερινής (13/11) προπόνησης των πράσινων υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News