Τελικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φορούσε κάτι απο κάτω στα MadVMA22; (pics)

Τελικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φορούσε κάτι απο κάτω στα MadVMA22; (pics)

Δεν γινόταν να μην δώσει το παρών η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία μάλιστα ήταν καλεσμένη και έδωσε και βραβείο στα MadVMA22, όπου όπως είδαμε έγινε ο κακός χαμός με την άγρια συμπλοκή.




Η αλήθεια είναι ότι απο όλες τις γυναικείες παρουσίες στο MadVMA22 η Ναυσικά ήταν μακράν η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες και κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα φλάς πάνω της, όταν αυτά δεν άστραφταν για να αποθανατίσουν τον τσακωμό που ξεφτίλισε τα βραβειά.




Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του Survivor, φόρεσε ένα εντυπωσιακό μίνι μαύρο φόρεμα, με πολλές λωρίδες και φυσικά με πάρα πολλά κοψίματα που βλέποντας το όλοι όσοι ήταν παρόντες και φυσικά όλοι όσοι την είδαν σε βίντεο και φωτογραφίες αναρωτιόντουσαν αν τελικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φορούσε κάτι απο κάτω αυτό, στα MadVMA22.

Η ίδια μάλιστα έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά , αναρτώντας στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, φωτογραφίες που ανεβάζουν την πίεση σε όλους τους θαυμαστές της αλλά και στους followers της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika (@nafsika_pan)

tvfreaks.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News