Τα σενάρια για αντί-Πεδουλάκη - Το φαβορί για τη διαβολοβδομάδα

Οι δηλώσεις του Βόβορα μετά τον αγώνα με την Αρμάνι - Τι είπε για τη διαιτησία

Ο Γιώργος Βόβορας θα είναι για ένα απροσδιόριστο διάστημα ο πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και με τα τωρινά δεδομένα εκείνος θα κοουτσάρει στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ζαλγκίρις και Μπάγερν Μονάχου.

Σε διαδικασία αναζήτησης του βασικού «head coach» βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Αργύρη Πεδουλάκη.

Την τωρινή χρονική στιγμή δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να βρεις αντικαταστάτη προπονητή και το χρονικό διάστημα που ο Γιώργος Βόβορας θα κρατήσει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας παραμένει άγνωστο.

Συνεπώς, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Βόβορας με «όπλο» τη γνώση και την εμπειρία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, να καθοδηγήσει την ομάδα στα κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια με Ζαλγκίρις και Μπάγερν για τη δεύτερη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα.

Η απομάκρυνση του Πεδουλάκη είναι η πρώτη κίνηση από πλευράς διοίκησης μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος και το «4-4» της Ευρώπης σε ένα θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα. Όπως ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είχε υπογραμμίσει μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, θα υπάρξουν λύσεις συμβολαίων.

Ως προς το θέμα του επόμενου head coach, έχουν ακουστεί ουκ ολίγα ονόματα, αλλά δεν υπάρχει κάτι απτό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News