Τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά για Παναθηναϊκό

Τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά για Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Βόβορας και το τεχνικό τιμ του “τριφυλλιού” έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2020-21 και σύμφωνα με τον sport-fm, έξι περιπτώσεις παικτών έχουν ξεχωρίσει και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Αναλυτικά:

Λορέντσο Μπράουν: Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη, που λογικά θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ο 30 γκαρντ έχει παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με τον νυν αρχηγό του Παναθηναϊκού, έχοντας παρόμοια πλεονεκτήματα (4.6 ασίστ), αλλά και μειονεκτήματα (45.9% δ., 28.8% τρ.), στο 1/3 της τιμής του Καλάθη.

Μάρκους Φόστερ: Ο σούτινγκ γκαρντ της Χολόν είναι στους υποψήφιους αντι-Φριντέτ και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Ο 25χρονος που κάνει αρκετές δουλειές σε…”τίμια” επίπεδα φέτος έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ 17.8 πόντους (35.4% τρ.), 3.8 ασίστ και 2.9 ριμπάουντ ανά 30 λεπτά.

Άλεξ Πόιθρες: Από τους καλύτερους παίκτες της Γαλατά φέτος, ο πάουερ φόργουορντ των Τούρκων πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο EuroCup με 13.6 πόντους (33.3% τρ.), 7.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 27:50.

Άαρον Ουάιτ: “Παίζει” δυνατά σε περίπτωση που φύγει ο Τόμας. Ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις, έπειτα από ένα κακό πέρασμα από την Αρμάνι, δείχνει να ξαναέχει βρει τα πατήματά του στην Τενερίφη έχοντας 10.8 πόντους (35.7% τρ.), 4.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 27 λεπτά.

Τζόρνταν Μόργκαν: Ο Παναθηναϊκός του αύριο θα έχει τον Παπαγιάννη ως βασικό στο “5” και αναζητείται ένας φθηνός σέντερ ως μπακ απ του. Η περίπτωση του Μόργκαν της Καρσίγιακα παίζει δυνατά, με τον Αμερικανό να έχει 15.5 πόντους και 7 ριμπάουντ στο Europe Cup.

Γκρεγκ Ουίτινγκτον: Ακόμη ένας παίκτης της Γαλατά που ψάχνει να εξαργυρώσει την καλή του σεζόν. Παίζει στο “4” και φέτος έχει 12.5 πόντους (48.4% τρ.), 6.4 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 25:49!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News