Τα δεδομένα για Σάικς και Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για Σάικς και Παναθηναϊκό

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κοντός μίλησε για τον Αμερικανό γκαρντ που πλησιάζει στον Παναθηναϊκό και την αποψινή δύσκολη πρεμιέρα με Χίμκι.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να ενισχυθεί με τον Κίφερ Σάικς. «Όλα δείχνουν πως αν γίνει προσθήκη, φαίνεται πως θα γίνει με τον Σάικς. Η ομάδα είναι αποδεκατισμένη από τους τραυματισμούς και ο παίκτης είναι εδώ για το Final 8, οπότε μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα η διαδικασία», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Όσο για την αποψινή πολύ δύσκολη αποστολή με τη Χίμκι στη Μόσχα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας; «Η Χίμκι είναι το μεγάλο φαβορί, θα μπει ο Παναθηναϊκός να παίξει με διάθεση κι όπου τον βγάλει. Έχει μεγάλα προβλήματα, αφού δεν παίζουν τα δύο βασικά του πόιντ γκαρντ και ο Γουάιτ, ενώ ταλαιπωρήθηκε πολύ η αποστολή στο ταξίδι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News