Τα... χρειάστηκε αλλά νίκησε η Μάλαγα

Τα... χρειάστηκε αλλά νίκησε η Μάλαγα

Αν και τα… χρειάστηκε, η Ουνικάχα Μάλαγα απέφυγε το εντός έδρας “στραβοπάτημα” απέναντι στην Νταρουσάφακα, της οποίας επικράτησε με 70-62. Κορυφαίος για τους νικητές ο Έντουιν Τζάκσον (20π.), με άξιο συμπαραστάτη τον Ρίτσαρντ Χέντριξ (13π., 8ριμπ.).

Κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Ουνικάχα Μάλαγα μέχρι να οδηγήσει το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα στο σημείο που ήθελε.

[ads2]

Η Μάλαγα μπήκε με το δεξί στο Top-16 απέναντι στην Νταρουσάφακα (70-62), η οποία στάθηκε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο φινάλε… λύγισε, στην πρεμιέρα του Ε’ ομίλου όπου βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός.

Η “σταχτοπούτα” του Top 16 έμοιαζε ικανή για την έκπληξη στο “Martin Carpena”, αλλά το “ξέσπασμα” των γηπεδούχων στις αρχές της τέταρτης περιόδου αρκούσε για να γείρει οριστικά την πλάστιγγα προς το μέρος τους.

Πρώτος σκόρερ για την ισπανική ομάδα ο Έντουιν Τζάκσον (20π.), που έκανε τη διαφορά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Ρίτσαρντ Χέντριξ να “αγγίζει” το νταμπλ νταμπλ (13π., 8ριμπ.) και τον Μαρτίνας Κουζμίνσκας (15π.) να αναλαμβάνει δράση στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 29-32, 54-53, 70-62.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News